החומרים: 2 כוסות בוטנים לא קלויים 1 כוס סוכר 1/4 כוס מים 2 כפות שמן
אופן ההכנה: שמים בסיר את כל החומרים ומערבבים עם כף עץ מבשלים על אש גבוהה תוך ערבוב תמידי במשך 8 דקות או עד שהנוזלים מתייבשים והסוכר מתגבש. מנמיכים את האש וממשיכים לערבב עד שהסוכר מתקרמל ומתקבל גוון ענברי
שימו שהבוטנים לא יישרפו זה עניין של שניות!
ברגע שמקורמל טוב מוציאים את הבוטנים עם הכף ומניחים על ניר אפיה משומן עם מעט שמן מסדרים לשושנים ומקררים.
בהצלחה
הערה! מניסיון חובה להשתמש בסיר סולתם יציקה או מחבת גדולה טובה
כמוכ ניתן להמיר את הבוטנים בשקדים/ אגוזים
Commentaires