top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

בולו מהמטבח הטוניסאי - נועם זיגדון

עודכן: 4 בנוב׳ 2023



הבולו הוא לחם מסורתי מהמטבח הטונסאי והטרפוליטאי יש הבדל בטעם ובצורה בין העדות המתכון הזה הוא של הטוניסאים

נוהגים לאוכל אותו בצאת הצום הוא דחוס, מתוק והכי מתאים עם כוס תה !


1 ק"ג קמח 3 ביצים L 3/4 כוס שמן 2 כוסות סוכר 3 אבקת אפיה 3 סוכר וניל 1 כוס מיץ תפוזים 1 כוס שקדים קצוצים 1 כוס צימוקים 1 שוקולד מריר שבור 1 כוס חמוציות ...


להכניס למיקסר את כל המצרכים היבשים ולערבב להוסיף את המיץ ושאר המצרכים חוץ מהשמן ללוש כ-5 דקות להוסיף את השמן וללוש עד לקבלת בצק אחיד עם ידיים משומנות ליצור כיכרות ע או לחמניות קטנות לפזר סומסום ולאפות בחום 180 מעלות עד שהלחמים מקבלים צבע שחום ויפה מצננים ופורסים לפרוסות

בהצלחה נועם זיגדון





















137 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page