הבולו הוא לחם מסורתי מהמטבח הטונסאי והטרפוליטאי יש הבדל בטעם ובצורה בין העדות המתכון הזה הוא של הטוניסאים
נוהגים לאוכל אותו בצאת הצום הוא דחוס, מתוק והכי מתאים עם כוס תה !
1 ק"ג קמח 3 ביצים L 3/4 כוס שמן 2 כוסות סוכר 3 אבקת אפיה 3 סוכר וניל 1 כוס מיץ תפוזים 1 כוס שקדים קצוצים 1 כוס צימוקים 1 שוקולד מריר שבור 1 כוס חמוציות ...
להכניס למיקסר את כל המצרכים היבשים ולערבב להוסיף את המיץ ושאר המצרכים חוץ מהשמן ללוש כ-5 דקות להוסיף את השמן וללוש עד לקבלת בצק אחיד עם ידיים משומנות ליצור כיכרות ע או לחמניות קטנות לפזר סומסום ולאפות בחום 180 מעלות עד שהלחמים מקבלים צבע שחום ויפה מצננים ופורסים לפרוסות
בהצלחה נועם זיגדון
Comments