top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריאלה גולדמן

בורגול - אריאלה גולדמן

בורגול - אריאלה גולדמן


☆ את הבורגול שוטפים ומסננים בלבד. בורגול שעובר תהליך בישול אין צורך בהשרייה .

משרים בורגול רק כשרוצים להשתמש בו כמו שהוא ולהוסיף אותו לסלט למשל


לטגן בצל עד הזהבה

להוסיף 2 שיני שום כתושות,

2 עגבניות גדולות מגוררות על פומפיה,

כף רסק עגבניות ולטגן כמה דקות.

לתבל בחצי כף פפריקה, חצי כפית פלפל שחור גרוס, כפית מלח


להוסיף כוס בורגול גס עם 2 כוסות מים.

להביא לרתיחה, להנמיך להבה ולבשל כ 15-20 דקות.


להסיר מהאש ולהשאיר מכוסה עוד 15 דקות ואז לערבב עם מזלג ולזלול עם סלט ירקות חמצמץ










4 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page