בורגול - אריאלה גולדמן
☆ את הבורגול שוטפים ומסננים בלבד. בורגול שעובר תהליך בישול אין צורך בהשרייה .
משרים בורגול רק כשרוצים להשתמש בו כמו שהוא ולהוסיף אותו לסלט למשל
לטגן בצל עד הזהבה
להוסיף 2 שיני שום כתושות,
2 עגבניות גדולות מגוררות על פומפיה,
כף רסק עגבניות ולטגן כמה דקות.
לתבל בחצי כף פפריקה, חצי כפית פלפל שחור גרוס, כפית מלח
להוסיף כוס בורגול גס עם 2 כוסות מים.
להביא לרתיחה, להנמיך להבה ולבשל כ 15-20 דקות.
להסיר מהאש ולהשאיר מכוסה עוד 15 דקות ואז לערבב עם מזלג ולזלול עם סלט ירקות חמצמץ
Comments