בוריק במילוי תפוחי אדמה וביצה - השף מיכה כלפא
מתכונים לבוריק / בוריקה / ברייק
מתכון לבוריק תפוח אדמה אפשר גם עם ביצה, לא לדבר איתי על אפיה בוריק זה טיגון!
*** קונים בסופר עלים לבוריק או עלי סיגר ***
מצרכים:
3 תפוחי אדמה
1 בצל בינוני קצוץ ומטוגן
פיטרוזליה קצוצה
פלפל שחור
מעט מלח
אפשרי אך לא חובה קורט קינמון או מי שאוהב כמוני מוסיף כמון
אופן ההכנה:
1. מקלפים את תפוחי האדמה, שוטפים אותם ומרתיחים בסיר עם מים.
2. לאחר שתפו"א רכים, מרסקים אותם לפירה.
3. מוספים את הפטרוזיליה הקצוצה הבצל המטוגן , מלח, פלפל , הכמון, ומערבבים לתערובת אחידה.
4. לשים מעט מהמילוי במרכז העלה סיגר, לקפל לחצי ולהרים מהקצוות במהירות למחבת.
5. בעזרת מזלג או מלקחיים לטפוח מעט בקצוות כדי שידבקו
6. מטגנים משתי הצדדים עד שמזהיב מכל צד ונהנים מבוריק
ותודה ענקית חופית אלמקייס על המתכון וצילום התמונות .
באהבה מיכה כלפא
********
מוצר מומלץ❣️
הקריספר המקורי - מגש ורשת לטיגון ואפייה ללא שמן, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼
👩🏻🍳
Comments