בורקיטס גבינות מושלם (30 יחידות)
לבצק
2 כוסות קמח לבן מנופה
200 גרם חמאה רכה
1 שמנת חמוצה 27%
חצי כפית מלח
לאחד את הכל לבצק אחיד לשטח ולעטוף בניילון נצמד להעביר למקרר למינימום 4 שעות.
לאחר לשטח על משטח עבודה לקרוץ עיגולים בעובי 1/2 ס"מ לשים במרכז מילוי ולסגור בעזרת מזלג או כמו בדוגמא בסרטון בקישור
*מילוי
250 גבינת כנען
כוס גבינה צפתית מלוחה קשה של קדוש (למי שאין להשתמש בגבינת פטה)
100 גרם צהובה או קשקבל מגורדת או כל גבינה אחרת שאוהבים
1 ביצה
מלח לפי הטעם
2 כפות קורנפלור
*לציפוי
ביצה טרופה
שומשום/קצח
*אפיה
180 מעלות כ - 30 דקות או עד שמזהיבים.
**ניתן להכין ולהקפיא טרם האפיה עם נייר הפרדה**
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comentários