מצרכים:
להתחיל טעיםלחמם תנור מראש ל190 מעלות.
בצק עלים, שהופשר כל הלילה במקרר,
לחתוך לריבועים,לחורר כל ריבוע,
למילוי: בקערה 1 גביע גבינה לבנה 1/2 חבילה גבינה בולגרית לפורר 150 גרם גבינה צהובה מגורדת 1 ביצה לערבב היטב
בעזרת כף למלא במרכז כל ריבוע,, לשים לב שהמילוי לא יגיע לשוליים, לסגור למשולש .להדק בצדדים עים האצבעות. ולהדק שוב בעזרת מזלג. להבריש בביצה. לפזר שומשום, אופים בתנור שחומם מראש 190 מעלות כעשרים דקות. עד למראה זהוב חום חמים. שימו לב לחום התנור שלכם כל תנור מתנהג אחרת. בזמן שהבורקסים בתנור, בשלו ביצים קשות. הכינו סלט,, לטרוףףף
Comments