בורקס טורקי אמיתי - אריה רוזנשטוק
מצרכים:
1 ק"ג קמח
500 מייל מים
2 כפות חומץ
כפית מלח
רבע כפית אבקת אפייה
אופן הכנה:
בקערת המיקסר שמים מים חומץ מלח אבקת אפייה.
מערבבים מעט מוסיפים את הקמח עד גיבוש.
מוציאים מהקערה מעבדים על משטח עבודה. משמנים מעט את הקערה מניחים את הבצק למנוחה שעה עטוף בניילון.
ממיסים 200 גרם חמאה עם חצי כוס שמן.
מחלקים את הבצק ל 120 גרם כל כדור. מועכים מעט את הכדור בצק ותובלים בחמאה מניחים במגש מעט עמוק.
נותנים מנוחה של חצי שעה לפחות. ופותחים את הבצק.
מילוי הגבינה:
700 גרם גבינה בולגרית.
700 גרם טוב טעם.
חבילה של תרד.
מגרדים את הגבינות
קוצצים את התרד מערבבים ביחד. מוסיפים מלח לפי הטעם.
אופים 200 מעלות עד הזהבה.
בהצלחה
********
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽
Comments