בורקס טורקי בויוס - נועם זיגדון
לבצק :
1 קג" קמח מנופה
1 כף חומץ
1 כף שמן
חצי כף מלח
3-1/2 כוסות מים (כוס חד פעמית קרה)
ללוש במיקסר 8 דקות
לבצק אחיד ורך אך לא דביק
לחלק ל- 10-14 כדורים
להניח שעה למנוחה במגש עם שמן
לפתוח כל כדור לעלה דק דק
לשים בקצה מילוי כמו בסירטון
לגלגל לרולדה ואז לשבלול
למרוח ביצה לפזר שומשום
לאפות ב-180° עד שמזהיב
מילוי :
תפוח אדמה , גבינות , תרד , בשר ....
בהצלחה נועם 💞
באהבה נועם זיגדון ❤️
*******
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽
👩🏼🍳
Comments