top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

בורקס ממולא בשר ברוטב פיטריות - נועם זיגדון



מצרכים:

1 חבילת בצק עלים מוכן (1.5 ק"ג)

*למילוי*

1.2 ק"ג בשר טחון 3 בצלים גדולים קצוצים דק 1/2 צרור פיטרוזיליה 1/2 כוס צנוברים אגוז מוסקט/ בהרט/ראס אל חנות 1 כף פפריקה מתוקה ¼ כפית פלפל שחור 4 כפות שמן מלח

לטגן בצל עם שמן להוסיף את הבשר והצנוברים לתבל ולבשל כ-20 דקות עד לצימצום נוזלים

לפתוח את הבצק לחלק ל-3 לשים במרכז בשר ולסגור לרולדה להניח בתבנית שהפתח כלפי מטה לאפות בחום בנוני כ- חצי שעה

*רוטב פיטריות*

2 כוסות מים בצל קטן קצוץ-לא חייב 1 קופסא פיטריות חתוכות 1 קופסא פטריות שלמות 1 כף אבקת מרק פיטריות 1 כפית מרק עוף פלפל שחור 1 כפית כמון ¼ כפית כורכום 2 כפות שמן מלח

להרתיח את המים להכניס את הבצל והפיטריות לתבל ולבשל כרבע שעה להוסיף 1 כף קמח + 1/2 כוס מים לבשל 5 דקות נוספות לשפוך מעט מעל הבורקס

באהבה נועם זיגדון











3 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page