מצרכים:
1 חבילת בצק עלים מוכן (1.5 ק"ג)
*למילוי*
1.2 ק"ג בשר טחון 3 בצלים גדולים קצוצים דק 1/2 צרור פיטרוזיליה 1/2 כוס צנוברים אגוז מוסקט/ בהרט/ראס אל חנות 1 כף פפריקה מתוקה ¼ כפית פלפל שחור 4 כפות שמן מלח
לטגן בצל עם שמן להוסיף את הבשר והצנוברים לתבל ולבשל כ-20 דקות עד לצימצום נוזלים
לפתוח את הבצק לחלק ל-3 לשים במרכז בשר ולסגור לרולדה להניח בתבנית שהפתח כלפי מטה לאפות בחום בנוני כ- חצי שעה
*רוטב פיטריות*
2 כוסות מים בצל קטן קצוץ-לא חייב 1 קופסא פיטריות חתוכות 1 קופסא פטריות שלמות 1 כף אבקת מרק פיטריות 1 כפית מרק עוף פלפל שחור 1 כפית כמון ¼ כפית כורכום 2 כפות שמן מלח
להרתיח את המים להכניס את הבצל והפיטריות לתבל ולבשל כרבע שעה להוסיף 1 כף קמח + 1/2 כוס מים לבשל 5 דקות נוספות לשפוך מעט מעל הבורקס
באהבה נועם זיגדון
Comments