בורקס ממולא בשר ברוטב פיטריות - נועם זיגדון
1 חבילת בצק עלים מוכן (1.5 ק"ג)
*למילוי*
1.2 ק"ג בשר טחון
3 בצלים גדולים קצוצים דק
1/2 צרור פיטרוזיליה
1/2 כוס צנוברים
אגוז מוסקט/ בהרט/ראס אל חנות
1 כף פפריקה מתוקה
¼ כפית פלפל שחור
4 כפות שמן
מלח
לטגן בצל עם שמן להוסיף את הבשר והצנוברים
לתבל ולבשל כ-20 דקות עד לצימצום נוזלים
לפתוח את הבצק
לחלק ל-3
לשים במרכז בשר ולסגור לרולדה
להניח בתבנית שהפתח כלפי מטה
לאפות בחום בנוני כ- חצי שעה
*רוטב פיטריות*
2 כוסות מים
בצל קטן קצוץ-לא חייב
1 קופסא פיטריות חתוכות
1 קופסא פטריות שלמות
1 כף אבקת מרק פיטריות
1 כפית מרק עוף
פלפל שחור
1 כפית כמון
¼ כפית כורכום
2 כפות שמן
מלח
להרתיח את המים להכניס את הבצל והפיטריות
לתבל ולבשל כרבע שעה
להוסיף
1 כף קמח + 1/2 כוס מים
לבשל 5 דקות נוספות
לשפוך מעט מעל הבורקס
באהבה נועם זיגדון
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את מכשיר הלחיצה המושלם להשטחת בצק 👇🏽
.
Comments