top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

בורקס פילו עם בשר מעוצב בסגנון בקלאווה - ליטל אשואל



מתכון:

1 חבילה בצק פילו של שמרית חצי קילו בשר טחון 1 פלפל אדום קוביות קטנות 1 בצל קוביות קטנות חופן צנוברים 1 כף פפריקה מתוקה 1 כף תבלין שווארמה 1 כפית כמון 1 כפית צ'ילי גרוס פלפל שחור מלח


אופן ההכנה: תחילה נכין את תערובת הבשר. נטגן את הבצל, כאשר הוא הופך שקוף נוסיף את הפלפל האדום ונמשיך לטגן את שניהם להשחמה. נוסיף את הבשר הטחון ונערבב עם מזלג עד שמשנה את צבעו מעט. נוסיף את התבלינים המלח והפלפל השחור ולבסוף את הצנוברים נמשיך לטגן מספר דקות, זהירות לא לייבש!נוריד מן האש ונצנן היטב.

נפתח את בצק הפילו לרוחב אלינו ונחצה לשניים לאורך. נקח דף דף, נשמן בתרסיס שמן, נמלא באמצע קרוב אלינו במלית הבשר, נקפל משני הצדדים ונגלגל. כך נמשיך עם שאר הדפים, אני כיווצתי אותם טיפה משני הצדדים למראה בקלאווה

נמרח בביצה מעורבבת עם קורט מלח וכפית מים.

נסדר בתבנית ונאפה ב180 מעלות כ25-30 דקות.

אני הכנתי רוטב פטריות כמו פעם, אפשר להכין טחינה או כל רוטב אחר שאוהבים משתפת אתכם במתכון משגע! מבטיחה לכם זה טעיםםם







651 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page