בורקס צ'וקור (שבלול) - במטבח עם דיתוש
מאפה טעים של בורקס מבצק פילאס או בצק פילו שמכיל הרבה פחות שמן מבצק עלים.
הכנתי שתי מליות, מלית גבינה ומלית תרד וגבינה.
בצק פילאס או פילו
למילוי גבינה:
קובית פטה או בולגרית 5%
מעט צהובה מגורדת
ביצה
למילוי גבינה ותרד:
2 חבילות תרד ניוזילנדי(עדין יותר) שחולטים במים רותחים לכמה דקות.
חצי חבילת פטה או בולגרית 5%
מעט צהובה מגורדת
ביצה
הרכבה:
בצק הפילאס מגיע כמלבן ארוך וצר יחסית.
לחתוך אותו לרוחב, כך שיתקבלו 2 מלבנים ארוכים מאוד וצרים(יש ציור מאחורי האריזה של הבצק).
לכל הרוחב של המלבן נפזר מילוי שערבבנו כך שייווצר פס מילוי לכל הרוחב.
נגלגל את הבצק עם המילוי מאיתנו כלפי חוץ כך שנוצר גליל ממולא.
נגלגל בעדינות לשבלול ונניח בתבנית עם נייר אפייה.
נמרח את השבלולים עם חלבון ביצה ונפזר שומשום או קצח מעל.
נאפה כ-25 דקות עד להזהבה, בחום בינוני 180 מעלות.
***מתקבלים 2 שבלולים בינוניים מחבילת פילאס
בתאבון ♡ דיתוש
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comentarios