top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תכרמית דהאן

בורקס שבלולים אישיים - כרמית דהאן

בורקס שבלולים אישיים - כרמית דהאן


לבורקס 4 כפות שמן זית 600 גרם בשר טחון אפשר לערבב גם עם חזה עוף טחון יוצא מאד טעים בצל אחד גדול חבילת בצק עלים פילאס תורכי

לרוטב פטריות סלסלת פטריות כף מרגרינה כף שמן אריזה של רוטב פטריות אסם פלפל שחור


במחבת רחבה מטגנים בצל גדול קצוץ דק מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר משנה מעט את צבעו (אין צורך לטגן יותר מידי אחרת הוא יתייבש באפייה) בסוף הטיגון מתבלים במלח פלפל ומעט תבלין שווארמה מצננים לפני שממלאים


את הבצק עלים מפשירים לילה לפני במקרר הוא חייב להיות קר

פותחים את הבצק לרוחבו חותכים מלבן אחד מהבצק שיהיה מספיק רחב ליצירת שבלול מסדרים שורה מהבשר הטחון ומגלגלים בזהירות לגליל לא עבה במיוחד חותכים את הבצק (ממלבן אחד גדול שחוצים לשניים מקבלים שני שבלולים) מגלגלים את השבלול בתוך תבנית פאי אישית (יש תבנית כזאת חד פעמית) מברישים בביצה ומפזרים שומשום אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות עד שהבורקסים מזהיבים


רוטב פטריות פורסים את הפטריות לפרוסות לא דקות מידי שמים בסיר קטן את השמן והמרגרינה מטגנים את הפטריות מוסיפים את האבקת רוטב פטריות וכוס מים קרים מביאים לרתיחה קלה מתבלים בפלפל שחור אין צורך במלח האבקה מלוחה

בהצלחה









28 צפיות0 תגובות

Commenti

Valutazione 0 stelle su 5.
Non ci sono ancora valutazioni

Aggiungi una valutazione
bottom of page