בורקסים במילוי פירה תפו"א עם בצל מקורמל בניחוח אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט כשרים לפסח,(להכין פירה לצנן: לחתוך 1 וחצי ק"ג תפוא לקוביות קטנות להכניס לסיר,להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)חצי כפית פלפל שחור גרוס וכפית מלח הימלייה ומים 1 ס"מ מעל תפו"א,להרתיח ולבשל על אש קטנה עד ריכוך לסנן ליבש 2 דקות בסיר על אש קטנה,להכין פירה דקדק,להוסיף 4 בצלים מקורמלים לערבב)להרטיב כמה מצות להניח על קרשי חיתוך לא בערמה(אחת ליד השנייה),לקחת קורצנים עגולים בקוטר 8 ובקוטר 10(נכנס במצה 4 עיגולים 2 בכל מידה),מניחים על העיגול הקטן במרכז כף וחצי מהפירה(אני השתמשתי במכשיר פלאפל כדורים גדולים כך יוצאים כדורים שווים),למרוח על המצה מסביב לפירה ביצה(להדבקה),להניח מעל את העיגול הגדול ללחוץ מסביב(להדבקה)למרוח מעל ביצה לפזר שומשום קלוי,להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות 16 דקות ובתאבון
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Commentaires