top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תעטרה ז'ורנו

בייגל מתוק - עטרה ז׳ורנו

בייגל מתוק - עטרה ז׳ורנו

*מרכיבים:* קילו קמח. 2 כוסות מים פושרים. כוס סוכר. 2 כפות שמרים יבשים. ביצה אחת. 1/2 כוס שמן. קורט מלח. 2 שקיות סוכר וניל.

*לציפוי:* ביצה שומשום

*לסירופ:* 3 כוסות מים. 3 כוסות סוכר.


*אופן ההכנה:* 1. בקערת המיקסר שמים את הקמח, הסוכר, סוכר וניל והשמרים ומתחילים לערבב יחד עם וו לישה. 2. להוסיף לקערת המיקסר את המים, הביצה והשמן וללוש כ-5 דקות. 3. מוסיפות את המלח לקערת הבצק ולשים ל-3 דקות נוספים. 4. יש לתת לבצק התפחה של כ-שעה עד שמכפיל את נפחו. 5. לאחר ההתפחה יש לשקול כל כדור ל-70 גרם וליצור חור קטן במרכז הבצק לקבלת צורת הבייגל. 6. על הבייגל למרוח ביצה ולפזר שומשום ולאפות בחום של 180 מעלות למשך 30-40 דקות. 7. בזמן שהבייגל בתנור יש להכין את הסירופ. 8. יש לטבול את הבייגל שהוא חם בסירופ..









977 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page