מירב מלכה24 ביולי 2022זמן קריאה 1 דקותבייגלה ירושלמי – מירב מלכהדירוג של 0 מתוך 5 כוכביםאין עדיין דירוגיםקילו קמח 2 כפות שמרים 3 כפות סוכר לערבב ולהוסיף 2 וחצי כוסות מים חמימים כף וחצי מלח חצי כוס שמןללוש במיקסר עד שהבצק מקבל מרקם חלק ורך. להתפיח כשעה.ליצור צורה של בייגלה לטבול במים שומשום לאפות על 200 מעלות למשך רבע שעה אט עד קבלת צבע זהוב. בהצלחהקרדיט למירב מלכה
קילו קמח 2 כפות שמרים 3 כפות סוכר לערבב ולהוסיף 2 וחצי כוסות מים חמימים כף וחצי מלח חצי כוס שמןללוש במיקסר עד שהבצק מקבל מרקם חלק ורך. להתפיח כשעה.ליצור צורה של בייגלה לטבול במים שומשום לאפות על 200 מעלות למשך רבע שעה אט עד קבלת צבע זהוב. בהצלחהקרדיט למירב מלכה
Kommentare