ביצים קשות כבושות פיקנטי בגוון סלק צמחוני ללא גלוטן:
לבשל 12 ביצים קשות לצנן ולקלף,
לבשל 3 סלקים עד רכות לצנן לקלף(לשמור את מי הבישול),
למשרה:להרתיח 5 דקות כוס וחצי ממי הבישול עם כוס חומץ כוס סוכר כפית גרגירי פלפל אנגלי 3 עלי דפנה קורט מלח ומעט שבבי צילי יבש גרוס לצנן,
לחתוך את הסלקים לקוביות קטנות,
לסדר בצנצנת שכבה קוביות סלק שכבה ביצים עד גמר הביצים והסלק,
למזוג את המשרה עד כיסוי הביצים והסלק(אם חסר מעט להוסיף חומץ),
לקרר על השיש להכניס למקרר ל3 ימים ובתאבון.
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments