top of page
Post: Blog2_Post

בלי מיקסר ובקלי קלות עוגיות סהרוני שקדים שנמסות בפה ובטעם חלומי - במטבח עם דיתוש

בלי מיקסר ובקלי קלות עוגיות סהרוני שקדים שנמסות בפה ובטעם חלומי - במטבח עם דיתוש


מתכון מעולה לעוגיות סהרוני שקדים שוב ושוב כי הם ממש אהובים אצלנו בבית


כוס וחצי קמח

כוס וחצי קמח שקדים/שקדים טחונים דק

100גר' אבקת סוכר

1 שקית סוכר וניל

1/2 כפית אבקת אפיה

נטורינה (200גר')

כמה טיפות תמצית שקדים

קורט מלח


הכנה:

לערבב את כל המצרכים.

לשים במקרר למנוחה של 20 דקות-חצי שעה.


לקרוץ עיגול קטן, להדק עם כף היד, וליצור מעין נחש בעובי 1 ס"מ.

לקפל לצורת ירח.


להניח את העוגיות בתבנית עם נייר אפיה ולאפות בחום 170 מעלות עד להזהבה קלה.


להוציא ולהניח לעוגיות להתקרר כעשרים דקות.

לבזוק מעל אבקת סוכר.


בתאבון ♡

דיתוש

********

מוצר מומלץ 💥💥

משטח אפייה מסיליקון - המקורי והאיכותי ובשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼


לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽

לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽

.


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page