בלי מיקסר ובקלי קלות עוגיות סהרוני שקדים שנמסות בפה ובטעם חלומי - במטבח עם דיתוש
מתכון מעולה לעוגיות סהרוני שקדים שוב ושוב כי הם ממש אהובים אצלנו בבית
כוס וחצי קמח
כוס וחצי קמח שקדים/שקדים טחונים דק
100גר' אבקת סוכר
1 שקית סוכר וניל
1/2 כפית אבקת אפיה
נטורינה (200גר')
כמה טיפות תמצית שקדים
קורט מלח
הכנה:
לערבב את כל המצרכים.
לשים במקרר למנוחה של 20 דקות-חצי שעה.
לקרוץ עיגול קטן, להדק עם כף היד, וליצור מעין נחש בעובי 1 ס"מ.
לקפל לצורת ירח.
להניח את העוגיות בתבנית עם נייר אפיה ולאפות בחום 170 מעלות עד להזהבה קלה.
להוציא ולהניח לעוגיות להתקרר כעשרים דקות.
לבזוק מעל אבקת סוכר.
בתאבון ♡
דיתוש
********
מוצר מומלץ 💥💥
משטח אפייה מסיליקון - המקורי והאיכותי ובשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽
⏬
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽
.
Comentários