top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

בלינצ'ס פרווה של מאמו אילנית - ליטל אשואל


2.5 כוסות קמח לבן מנופה 1 ביצה L רבע כוס סוכר 1 שקית סוכר וניל 1 כף שמן 4 כוסות מי ברז בכוס חד פעמית קרה


אופן ההכנה: בקערה טורפים את כל חומרי הבלינצ'ס, המרקם חייב לצאת דליל מאד, טיפה יותר סמיך ממים.

מחממים מחבת עגולה ומשמנים במעט מחמאה או נטורינה, ויוצקים כל פעם כמות מחצי כוס לשתיה קרה של תערובת הבלינצ'ס. מטגנים 2 דקות מכל צד. וזהו!!!

אוכלים עם רוטב שוקולד /מייפל/ דבש/ קצפת/גלידה ועוד.










51 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page