בסבוסה עוגת סולת - אמונה בוארון
המצרכים:
3 ביצים
1כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1 כוס מיץ תפוזים
1 כפית
גרידת תפוז
1/2 כוס שמן
1 כוס קוקוס,
1 כוס קמח תופח
1 כוס סולת,
לסירופ
2 כוסות מים
2 כוסות סוכר
מיץ מחצי לימון
לקישוט
3 כפות פיסטוק טחון גס
לשימון התבנית
כפית שמן
כפית קמח
אופן ההכנה:
לטרוף את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל להוסיף את המצרכים לפי
הסדר תוך בחישה.
לצקת לתבנית מרובעת רצוי תבנית פיירקס
לאפות בחום 180 בערך 25 דקות או עד שהעוגה משחימה.
לבשל את מצרכי הסירופ 10 דקות על להבה נמוכה.
כשהעוגה חמה, לחתוך לקוביות לשפוך את הסירופ על העוגה ומסביב לה.
בהצלחה
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
コメント