top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תהשף הפשוט קובי פרידמן

בצל מקורמל ביתי טבעי לשימוש ולשימוש עתידי קפוא טבעוני ללא גלוטן:

בצל מקורמל ביתי טבעי לשימוש ולשימוש עתידי קפוא טבעוני ללא גלוטן:

לקלף ולחתוך לקוביות קטנות 7 ק"ג בצל,

אני קונה בזול עושה כמות ומקפיא בקופסאות הכריים מתלכלכות פעם אחת,

אני חותך במעבד מזון עם סכין לקוביות ואו חותך ביד,

להכניס ל 2 מחבתות סוטז קוטר 30,

למלא 300 מ״ל שמן בכל אחת,

להתחיל לטגן שהשמן קר על חום בינוני נמוך,

הטיגון נמשך כשעתיים תוך כדי ערבוב,

הבצל מצטמצם ומאדה מים,

לאט לאט הבצל מתחיל להתקרמל מהסוכר הפנימי שלו,

אם סבלנות ותוך כדאי ערבוב מקבל צבע קרמל יפה,

(אם הקרמל נדבק לתחתית להוסיף חצי כוס מים ולסגור את המכסה לערבב ולחזור על הפעולה כל פעם שיש חריכה בתחתית)

להעביר למסננת לירידת עודפי נוזלים ושמן,

לאכסן בקופסאות ולהקפיא,

כל כף וחצי בצל מקורמל=לבצל בגודל אגרוף ובתאבון.

(אם רוצים לזרז את התהליך ניתן להוסיף לכל מחבת 2 כפות סוכר)(כ90% מהבצל הם מים),(כמובן אפשר להקטין כמויות),

(מ7 ק"ג בצל יצאו 2 וחצי ק"ג בצל מקורמל).

הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״

בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.

כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.

מענה מהיר וזמין על שאלות.

אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.

ובבלוג שלי באתר המלצה.

ובאינסטגרם. kobythesimplechef


47 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page