בצלי שאלוט קונפי בניחוח תימין טבעוני ללא גלוטן:
לקלף חבילת בצלי שאלוט(או יותר),
להכניס לסיר(קטן)להוסיף 5 ענפי תימין טרי רבע כפית אבקת תימין ושליש כפית מלח הימלייה,
למלא שמן זית עד גובה חצי ס״מ מתחת לבצלים,
לבשל על אש הכי קטנה(רק שיבעבע ולא ירתח)עד רכות מושלמת,
לצנן ובתאבון.
(השמן המתובל מומלץ למריחה על לחמים לסלטים ותבשילים)
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
תגובות