top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריאלה גולדמן

בצלים וקישואים ממולאים - אריאלה גולדמן


בצלים וקישואים ממולאים - אריאלה גולדמן


מצרכים : 4 בצלים גדולים קלופים 4 קישואים


למילוי: 3 כוסות אורז עגול מושרה חצי שעה ומסונן 500 גרם בשר בקר טרי קצוץ בסכין חדה 4 עגבניות עסיסיות קלופות וקצוצות דק 1 בצל לבן קצוץ דק 4 שיני שום קצוצות 2 חופנים של עלי נענע חתוכים דק 1 כפית פלפל אנגלי טחון 1 כפית פלפל שחור גרוס ½ כפית אגוז מוסקט מגורר ½ כף מלח ¼ כוס שמן זית 2 כפות רכז רימונים [לא חובה אבל מוסיף המון טעמים]

לבישול: 1 ליטר מים ¾ כוס שמן זית כוס מידה מיץ לימון טרי סחוט 4 כפות רסק עגבניות Mutti 1 כף סוכר ½ כף מלח 1 כפית פלפל שחור גרוס 3 עלי דפנה 3 גרגירים פלפל אנגלי שלם


אופן ההכנה: ~ חורצים חתך עמוק לאורכו של הבצל, כמעט עד הסוף. מבשלים 6 דקות במים רותחים עם מעט מלח, מעבירים למי קרח, מסננים ומייבשים עם נייר מגבת . מפרידים את שכבות הבצל לעלים. ~ ממלאים כל עלה ומגלגלים מהודק. מניחים בתחתית סיר רחב כשהפתח כלפי מטה ומסדרים בצורת מעגלית עד שכל תחתית הסיר מלאה ~ כל קישוא מחלקים ל 4 חלקים ,מוציאים את התוכן ,ממלאים במלית ומסדרים מעל שכבת הבצל. ~ מרתיחים את נוזלי הבישול ומוזגים על הממולאים בדיוק עד הגובה שלהם ,מעטרים בעלי דפנה, מכסים בנייר אפייה ובמכסה. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה ~ מסירים את המכסה ומבשלים עד שנוזלי הבישול נספגים ומצטמצמים. מכסים וממתינים שעה לפני ההגשה









181 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page