בראוניז חמאת בוטנים ועוגיות במילוי קרם אגוזים - מירב מלכה
לבראוניז
200 גרם שוקולד מריר פרווה
חצי כוס שמן
להמיס יחד.
להוסיף
חצי כוס סוכר
3 ביצים
לערבב
להוסיף 3/4 כוס קמח .
להרכבה בתבנית חד פעמי בינונית.
לטבול בסקוויטים ביין ולהניח בתחתית התבנית למרוח מעל הביסקוויטים ממרח חמאת בוטנים לשפוך מעל חצי מהבלילה של הבראוניז לחצות עוגיות ולהניח אותם על הבלילה ואת החצי שנותר לשפוך מעל העוגיות.
להכניס לאפיה של 20 דקות על 180°.
Merav 🍰
留言