בראוניז שוקולד גבינה
מתחילים: 150 גרם חמאה 200 גרם שוקולד מריר להמיס יחד במיקרוגל לערבב היטב עד לקבלת מרקם חלק ולהוסיף פנימה כוס סוכר ושקית סוכר וניל לערבב עם מטרפה ידנית היטב ולהוסיף רבע כפית מלח חובה!!
זה הזמן להוסיף 3 ביצים [כל פעם אחת ] ולערבב היטב לפני הוספת ביצה נוספת ולבסוף 3/4 כוס קמח ושוב לערבב עד לקבלת תערובת אחידה
לבלילת הגבינה: 1 גבינת שמנת נפולאון 1 ביצה 2 כפות סוכר 1 סוכר וניל כפית פודינג וניל כף קורנפלור לערבב יחד
לצקת את הבראוניז לתבנית מרובעת 25/25
מעל לצקת מבלילת הגבינה ולשייש עם שיפוד בתנועה סיבובית ממש כמו בעוגת שייש להכניס לאפיה בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות עד שקיסם יוצא יבש
בתאבון
Comments