ברבוניות צלויות בתנור - אריאלה גולדמן
12-20 יחידות דגי ברבוניה מפולטים
1/4 כוס שמן זית
ענפי רוזמרין טרי
מלח
פלפל שחור גרוס
כפית גדושה פפריקה
מערבבים בקערה שמן זית, רוזמרין, מלח, פלפל ופפריקה . משמנים היטב את הברבוניות, ומניחים בתבנית כשצד העור כלפי מעלה. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך 10 דקות.
הכי נכון להניח את הדג עם העור כלפיי מעלה ככה לא צריך להגעל ממנו שהוא רטוב שהוא מונח כלפי מטה ככה הייתי עושה תמיד עם דגים כי ככה כולם כותבים במתכונים רעיון אמיתי ומקורי תבורכי....פשוט וטעים המתכון תודה