מצרכים:
2 ק"ג בשר בקר כתף מרכזי מספר 5 חתוך לקוביות בנוניות
*לרוטב*
לחמם בסיר רחב או בסיר לחץ 1/4 כוס שמן להוסיף 2 כפות פפריקה מתוקה וכפית פפריקה חריפה לשרוף קלות בשמן כדקה ולשפוך מיד כוס מים להוסיף 6-7 שיני שום לסדר את הבשר להוסיף מים עד גובה הבשר להוסיף פטריות שלמות או חתוכות כף מרק עוף פלפל שחור עלי כרפס ומלח לבשל על אש גבוהה עד שהבשר מתרכך והנוזלים מצטמצמים
בהצלחה נועם זיגדון
אופן ההכנה:
להשרות את הדג עם מים ולימון או חומץ לסנן ולסחוט לשים את הגמבות השום ¾ צרור כוסברה קצוצה את הזיתים והפלפל חריף בתחתית הסיר לסדר מעל את הדגים לערבב את הפפריקה הכורכום המלח השמן והמים לשפוך מעל הדגים לפזר את שאר הכוזברה להביא לרתיחה לבשל על אש בנונית סיר מכוסה כ-20 דקות לפתוח את הסיר ולבשל עוד כעשר דקות לצימצום נוזלים לפזר כוזברה קצוצה לפני ההגשה
באהבה נועם זיגדון
Comments