בשר עם גרגירי חומוס ברוטב חריף
לפני הכל מבשלים גרירי חומוס שהשרנו לילה לפני. אפשר גם משימורים ולחסוך את התהליך
מבשלים גם קוביות בשר צלי מס 5 כשעתיים או בשר ראש!
לאחר מכן בסיר סוטאז מטגנים גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות,אחרי שהגמבה טיפונת התרככה מוסיפים 10 שיני שום חצויות וממשיכים לטגן עם הגמבה מוסיפים פלפלים חריפים,את מידת החריפות אתם קובעים. זהירות לא לשרוף את שיני השום אחרת תקבלו טעם מריר.
מוסיפים תבלינים: כף פפריקה מתוקה כפית מחוקה כמון מעט כורכום כף אבקת מרק עוף מטגנים יחד לפתיחת הטעמים
מוסיפים עגבניה מגורדת וכפית סוכר מוסיפים את קוביות הבשר וגרגירי החומוס ומוסיפים את הציר שבישלנו את הבשר עד כיסוי מוסיפים מעט מלח וכוסברה קצוצה ומבשלים עוד כשעה
לאחר שעה מפזרים מעל שוב כוסברה,לא מערבבים,מכבים את האש!!
מכניסים לתנור ל 10 דקות
Comments