בשר עם פטריות והרבה בצל.
בטעם גן עדן.
מתכון:
בשר רולדה מס' 5 או 6 מוכשר, לקשור מסביבו בחוט רקמה על מנת שלא יתפרק.
לטגן אותו מעט מכל צדדיו בסיר עם 1/4 כוס שמן.
ולהוסיף מים עד מעל לגובה הבשר, להוסיף עלי דפנה ובצל מקולף שלם.
לבשל עד שנועצים בבשר סכין ולא יוצא דם.
בסיר לחץ 1 שעה, מבלי סיר לחץ שעתיים.
לאחר שהתרכך והתקרר הבשר. לפרום את החוט רקמה ולפרוס פרוסות של 1-1.5 ס"מ.
בסיר רחב ושטוח לחתוך לרצועות 3 בצלים גדולים , 2 חבילות פטריות טריות ולטגן עם מעט שמן.
כשהבצל מוכן למזוג מהמים המסוננים של הבשר בערך 2-3 כוסות.
תבלינים : כמון, פלפל שחור, מלח, כורכום, מרק עוף.
כשהמים רותחים, להוסיף את חתיכות הבשר. לסגור עם מכסה עד שנעשה רוטב סמיך, על להבה נמוכה.
לקישוט להוסיף פטרוזיליה קצוצה .
טעים מאוד, בתיאבון.
Comments