ג'וז'יגיזה עם בשר - תמרה בר מוחא
לבצק:
קילו קמח
2 ביצים
1.5 כוסות מים
חצי כוס שמן
כף מלח
למילוי הבשר:
8 בצלים גדולים חתוך קטן.(מס' 2 או אנטריקוט).
1 ק"ג בשר חתוך קטן.
כף כמון
כף מלח
1/3 כפית פלפל שחור.
לציפוי:
ביצה טרופה
שומשום וקצח
אופן ההכנה:
מכינים את הבצק בידים או במערבל עד לקבלת בצק רך לא דביק ונותנים לו מנוחה של חצי שעה.
חותכים בצל ובשר בניפרד שיהיה כמות של הבצל כפולה מהבשר (למשל על צלחת בשר 2 צלחות בצל).
(לערבב את הבצל והבשר אם התבלינים לקראת המילוי שלא יספח נוזלים).
מחלקים את הבצק לכדורים קטנים ובעזרת קמח פותחים כל כדור לעלה דק שמים בתוכו את המילוי וסוגרים מ3 פינות ליצירת משולש
והופכים מברישים הכול בביצה מפזרים מעל שומשום.
אופים בחום עליון תחתון במרכז התנור במשך חצי שעה בלבד עד מקבל צבע שזוב ויפה.
בהצלחה מרובה תמרה בר מוחא🥰
********
מוצר מומלץ❣️
הקריספר המקורי - מגש ורשת לטיגון ואפייה ללא שמן, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו👇🏼
👩🏻🍳
Comments