top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

גביניות מדהימות בטעם של פעם - ליטל אשואל

גביניות מדהימות בטעם של פעם - ליטל אשואל


בצק השמרים הכי שווה שתכינו בהתחייבות!


5 כוסות קמח לבן מנופה

1 כף שמרים יבשים

חצי כוס סוכר

2 ביצים

כפית תמצית וניל

1 כוס מים

200 גרם חמאה רכה קוביות

קורט מלח


למלית הגבינה:

500 גרם גבינה כחושה כדוגמת טוב טעם/טובורג/כנען

חצי כוס סוכר

כפית תמצית וניל

2 ביצים גודל L

גרדה מחצי לימון

3 כפות קורנפלור


אופן הכנה:

בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים קלות. מוסיפים ביצים, תמצית וניל ומים ומתחילים לישה על מהירות בינונית.

בשלב זה הבצק יראה חולי או גושי ועדיין לא יתאסף סביב הוו, מוסיפים את קוביות החמאה בהדרגה ואת המלח ולשים חמש דק מלאות לבצק רך ונעים. מכסין ומתפיחים שעה.


למלית:

מערבבים יחד את כל חומרי המלית, ניתן להוסיף צימוקים אם אוהבים.

לאחר שהבצק תפח מחלקים אותו לשניים.

כל חלק מרדדים למלבן וחותכים ל8 ריבועים.

סה"כ 16 ריבועים.


מניחים כף מלית באמצע כל ריבוע

לוקחים שני קצוות האלכסוניים ומחברים אל האמצע וגם את שני הקצוות השניים האלכסוניים יחד אל האמצע. כדי שהגביניות לא יפתחו באפייה, אם יש קצוות שנשארו מלפפים אותם לתחתית המאפה.


מתפיחים חצי שעה ומורחים בתערובת הברשה: 1 חלמון+ 1 כף חלב+ קורט מלח.


אופים ב180 מעלות למשך 25-30 דקות.


אפשר לצקת סירופ סוכר /לפדר באבקת סוכר/ שניהם

***********

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽


פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page