גחנומלווח עם נגיעות דבש לחגי תשרי המתוקים ביצים ורוטב עגבניות פיקנטי,
לקחת סיר לג'חנון ( גודל הסיר קוטר 20 גובה 12)לרפד עם שכבת לחם (או פיתות לספיגת עודפי שומנים),
להניח מעל נייר אפייה שיצפה גם את הדפנות,
לקחת מלווח מופשרים למרוח דבש,
לקפל משני הצדדים 4\1 מהעיגול פנימה ואז לגלגל לגליל,
להכניס לסיר בעמידה עד שהסיר מלא לטפטף מעל מעט דבש,
(אצלי נכנסו 8 מלווח הם תופחים באפייה),
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לשעה וחצי להוריד את החום ל90 מעלות לאפות לילה שלם לתלוש ובתאבון.
יוצא מעדן מתקתק לחגים(להגיש עם ביצה חומות עגבניות שרי מתוקות ומרוסקות וסחוג ואו עם טחינה ירוקה )
הי הי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments