גלידה בטעם שוקולד מוקה פרווה - אמונה בוארון
המצרכים:
200 גרם שוקולד מריר
4 כפות מים
1 כף שקולית
2 כפיות נס קפה
500 גרם קצפת צמחית
400 גרם קרם קוקוס
2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה:
בקערה קטנה להניח קוביות שוקולד ואת המים להמיס במיקרו להניח בצד.
להקציף את הקצפת צמחית עם אבקת סוכר לקצף חזק.
להוסיף את הרוטב קוקוס ולהמשיך להקציף כמה דקות.
להוסיף את השוקולד, שקולית ואת הנס קפה.
בתנועות עטיפה לצקת לכלי ליישר ולהקפיא עדיף ללילה.
בהצלחה
*******
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇
Comments