גלידת פטל ופיסטוק ביתית - דקלה אלהרר
3 מכלים של שמנת מתוקה להקצפה
1 חלב מרוכז
3/4 כוס פטל קפוא
¼ כוס מים+2 כפות
120 גרם פיסטוקים גרוסים
3 כפיות מחית פיסטוק UNIQUE
אופן ההכנה:
תחילה להכניס פטל ומים לכוס נינג'ה ולהפעיל על רמה Low עד להגעה למרקם מחית.
באמצעות מיקסר ידני חשמלי להקציף בקערה עמוקה שמנת מתוקה עד להגעה של קצפת יציבה.
להוסיף לאט לאט את החלב המרוכז כדי שיתאחד עם השמנת - אפשר לערבב עם מרית או בהקצפה חלשה.
להוסיף לקערה 5 כפיות ממחית הפטל ו3 כפיות ממחית הפיסטוק ולערבב.
להוסיף פיסטוקים גרוסים כמה שאוהבים ולהקפיא למשך 3 שעות.
אחרי 3 שעות מקשטים איך שאוהבים.
מכניסים ל3 שעות נוספות ומוכן. אפשר להשאיר עוד 6 שעות נוספות במקפיא אם לא ממהרים...
בתיאבון
Comments