גלידת קסטה גבינה - אמונה בוארון
המצרכים הדרושים:
400 גרם בסקוטים פתי בר
1/2 כוס חלב
750 גרם גבינה לבנה
1 כוס סוכר
גרידה מחצי לימון
1 כפית תמצית וניל
1 חבילה אינסטנט וניל
1 כוס חלב
אופן ההכנה:
בקערה אחת מערבבים את הגבינה, הסוכר, קליפת לימון וכפית תמצית וניל.
בעדינות מניחים בצד.
בקערה שנייה מקציפים את הפודינג
עם החלב, מוספים לקערת הגבינה ומערבבים בעדינות בתנועות
עטיפה.
טובלים כל ביסקוויט בחלב ומסדרים בתבנית פיירקס שכבה של ביסקוויטים.
שופכים מעל את תערובת הגבינה ומיישרים בעדינות.
מסדרים שוב שכבה של בסקוטים באותו כיוון של השכבה הראשונה.
שומרים בהקפאה.
בהצלחה
*********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comentarios