גלילות קישואים ממולאות - אילנה טל
מתכון קליל וטעים לקישואים ממולאים
קישואים גדולים ושטופים היטב
לפרוס לפרוסות לאורכן בעזרת קולפן גדול
מלית
בשר בקר טחון
בצל קצוץ
שום כתוש
מלח
פלפל שחור
מעט בהרט
3 כפות שמן
חופן פטרוזליה קצוצה
לערבב יחד
להניח תערובת בשר על כל פרוסת קישוא ולגלגל לרולדה
לרפד תחתית סיר בבצל פרוס,4 שיני שום פרוסות וגמבה חתוכה לרצועות.
לסדר מעל את גלילות הקישואים
לרוטב
לערבב בקערה,3 כפות רסק עגבניות
מעט אבקת מרק עוף
פלפל שחור גרוס
נענע יבשה כחצי כפית
כף פפריקה מתוקה
מעט מלח
לערבב ולהוסיף מים רותחים,לצקת על גלילות הקישואים עד כיסוי,לבשל כשעה,לאחר מכן להכניס לתנור לצריבה ושיזוף
בתאבון
********
מוצר מומלץ❣️
רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.
מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה
ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.
ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים הסודיים שלנו בוואטסאפ👇🏼
👩🏻🍳
Comments