גלילי חזה עוף במילוי בשר בקר טחון - צופית בן יוסף
(אפיה ללא טיגון).
המצרכים:
חזה עוף דק
בשר טחון
למילוי הבשר
בצל מגורד
מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כמון
חצי כפית פפריקה
4 שיני שום כתושים
לציפוי ביצה
פירורי לחם
לסדר את החזה עוף
לערבב היטב את מילוי הבשר לקרוץ מעט לסדר לאורך חזה העוף ולגלגל
לטבול בביצה ואז בפירורי לחם ולהניח בתבנית אפיה עד שמשחים
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את הסיר - מולטיקוקר 24 ס"מ 4 ב-1 לבישול / טיגון / גריל / אידוי 👇
Comments