top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תהמטבח של פאני

גלילי חציל ממולאים - המטבח של פאני

גלילי חציל ממולאים


2 חצילים בינוני פרוסים לאורך חצי קילו בשר טחון 1בצל גדול קצוץ דק פטרוזיליה/שמיר/כוסברה - לפי הטעם 3 שיני שום כתושות מלח . פלפל . כורכום . פפריקה מתוקה 2-3 כפות קמח מצה מערבבים הכל יחד ומניחים הצד לחצי שעה אם עדין רך מידי ניתן להוסיף עוד כף


לרוטב: 2 בצלים קצוץ דק דק 1 קופסת שימורים - עגבניות מקולפות ולקוביות 2 שיני שום כתושות 2 כוסות מים רותחים פפריקה מתוקה מלח פלפל מעט סוכר 2 כפות קטשופ


אופן ההכנה: מכינים את הרוטב: בסיר עם מעט שמן - מטגנים את הבצל, מוסיפים את העגבניות והשום מערבבים ומוסיפים מים ותבלינים מבשלים כ-10 דקות על אש בינונית תוך כדי בחישה

את פרוסות החצילים ממליחים לחצי שעה אחכ מנגבים את הפרוסות מטגנים כל פרוסה טיגון קל או בתנור ( אני ריססתי מעט שמן ואפיתי בתנור כ 5 דקות) אחכ לוקחים פרוסה של חציל עם מעט מילוי בקצה ומגלגלים מסדרים בתבנית שופכים מעל את הרוטב ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 20 דקות








1,186 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page