דבלה / פזואלוס - נועם זיגדון
כוס מדידה חד פעמית חמה
לבצק
4 ביצים L
¼ כפית אבקת סודה לשתייה
3 כוסות קמח מנופה
2 שקיות סוכר וניל
2 כפות שומשום
לסירופ
להרתיח כ- 20 דקות על הגז
3 כוסות מים
2 כוסות סוכר
מיץ מחצי לימון
ללוש את הקמח הביצים הסודה לשתיה הוניל לבצק (הוא יוצא מעט קשה)
לתת לו לנוח כרבע שעה.
לקמח את המשטח עבודה בקורנפלור לפתוח, במערוך כמה שיותר דק.
לחתוך רצועות של 3 ס"מ, לתפוס את המזלג או המקל לגלגל לטגן בשמן עמוק משני צדדים.
לצנן, לטבול בסירופ ולפזר סוכריות צבעונית.
באהבה נועם זיגדון ❤️
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
留言