דג בצלי ירקות - אמונה בוארון
המצרכים הדרושים
6 יחידות פילה אמנון
1/2 כפית מלח
מיץ מחצי לימון
1 בצל גדול
חתוך לקוביות
3 גבעולי סלרי עם העלים קצוצים
4 שיני שום קצוץ
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק חתוכים לקוביות
1 עגבנייה קשה חתוכה לקוביות
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פפריקה
1/4 כפית קרי
1/4כפית כמון
1/2כוס מים
1/4כוס שמן
אופן ההכנה
המחבת גדולה לטגן מעט את הבצל עם השמן להוסיף את הירקות
והתבלינים לטגן תוך כדי ערבוב עד הירקות מתרככים מעט להוסיף
מים בהדרגה לסדר את הדגים על הירקות להוציא קצת מהרוטב
לשפוך על הדגים לבשל כ15 דקות או עד הדג מוכן ,
Comments