דג מושט מרוקאי בסיר מאודה - נועם זיגדון
אפשר להכין בסיר במבוק או בסיר קוסקוס
דג מושט מפולט
5 שיני שום פרוסים
גמבה חתוכה לרצועות
(אפשר להוסיף כל ירק שאתם אוהבים)
½ כף פפריקה מתוקה
½ כפית כורכום
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
½ כפית אבקת מרק
צרור כוזברה קצוצה
½ כוס שמן
את הגמבה לחתוך לרצועות ולפרוס דק
להשרות את הדגים במים
ו- 2 כפות חומץ לרבע שעה לשטוף ולסנן
לשים בקערה את השמן והתבלינים לערבב
למרוח את הדגים
להניח נייר אפיה בסיר האידוי
ופזר את הירקות מעל
להניח את הדגים מעל הירקות
בסיר התחתון לשים מים וכף מלח
להניח את הסיר מעל המים
לסגור את הסיר ולבשל כ- 35 דקות
באהבה נועם זיגדון 💞
**********
מוצר מומלץ❣️
פומפיה איכותית רב-תכליתית.
מגיעה עם שלושה תופים שונים המאפשרים להנות ממגוון אופציות במכשיר.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים שלנו בפייסבוק 👇🏽
Comentarios