דג מטוגן בסגנון מרוקאי להתעלף תכינו - אורלי עמרן
דג פילה אמנון מטוגן בסגנון ובטעם של סרדינים מרוקאים
יוצא מדהים👏👏👏
אז נתחיל
מתכון לפילה אמנון מטוגן {בסגנון סרדינים}
מצרכים:
פילה אמנון נקי ושטוף
קמח
3 ביצים
חבילת כוסברה
מלח
פלפל שחור
כמון
פלפל שאטה גרוס
שמן עמוק לטיגון
אופן ההכנה:
בקערה אחת לשים קמח עם 2 כפות מרק עוף פרווה ,1 כפית פפריקה מתוקה .
בקערה שנייה לשים ביצים ,כוסברה קצוצה ,מלח , פלפל שחור, פלפל שאטה גרוס, כמון ,לערבב היטב
את הביצים .
לטבול את הדג בקמח ואז בביצים ולטגן בשמן עמוק משני הצדדים.
ניתן להגיש עם לימון טרי לצד רוטב צרמלה מרוקאי לפי המתכון:
12 פלפלים אדומים יבשים
10 פלפל אדום חריף יבש
2 ראשי שום קלופים
כמון ,שמן , מלח ,1/3 כוס שמן קנולה .
אופן ההכנה של הצרמלה :
להשרות את הפלפלים במים ,להסיר את הראש של הפלפל ואת הזרעים , לטחון הכל במטחנת בשר .
בסוף להוסיף לימון ,תבלינים ושמן לערבב היטב ,לקצוץ פטרוזיליה ולפזר מעל.
Orly
Komentarai