דג סלומון בחרדל ועשבי תיבול - מירי צדוק מירא'ז
דג סלומון פרוס לפרוסות יפות
לסדר אותם בתבנית עם ניר אפיה,
בקערה לערבב
1 כף חרדל (הפשוט ששמים בנקנקיות)
1 כף חרדל דיזו'ן
4 כפות שמנת צמחית /או ריצ
מיץ מחצי לימון
1 כף דבש
3 כפות שמן זית
לערבב היטב לצקת על הדגים לכסות אותם היטב עם הרוטב.
לפזר מעל מעט מלח
ועשבי תיבול שמיר, טימין, בזליקום
אםשר להוסיף כרובית,
לבשל אותה היטב עם כפית מלח עד שתתרכך לסדר אוצה בתבנית וגם עליה לצקת מרוטב החרדל
לאפות התנור בחום של 200 מעלות כ 25 דק'
בהצלחה
コメント