דג סלמון ברוטב עשיר עם עגבניות פלפלים בצבעים זיתים וחומוס:
לטגן 2 בצלים לבנים ו2 בצלים סגולים,
להוסיף 8 שיני שום בטבעות לטגן קלות,
להוסיף 2 כפות פפריקה בשמן חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח כף אבקת מרק פרווה,
לטגן בבצלים 4 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף פלפל אדום ופלפל צהוב חתוכים לרצועות דקות באורך 3 ס״מ,
לאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף 5 עגבניות בקוביות קטנות לאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף 100 גרם רסק עגבניות וכוס מים לבשל 15 דקות על אש קטנה,
להוסיף 250 גרם גרגירי חומוס מבושלים ו250 גרם זיתים ללא גרעין,
לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף 6 נתחי דג סלמון במשקל של 200 גרם כל אחד להשקיע ברוטב,
להביא לרתיחה להוריד לאש קטנה לבשל 12 דקות ובתאבון.
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments