דג סלמון עם גמבות צבעוניות, פטריות ועגבניות שרי - מירב מלכה
לאחר ניקוי הדג
יש לקצוץ:
*1 גמבה
*1פלפל חריף
*בטטה פרוסות דקות
*1 שיפקה קטן מיובש
*צרור פטרוזליה
*4 שיני שום
*לשמן את הדג בשמן זית בנדיבות ולהניח בתבנית
לפזר מעל קוביות נטורינה בטעם חמאה.
לתבל ב:
*פלפל שחור גרוס
*מלח
*להוסיף לתבנית רבע כוס מים
לפזר מעל הדג את תערובת הפלפלים,הבטטות ,הגמבות והשום
ומסביב את הפטריות והעגבניות שרי
להכניס לתנור שחומם קודם על °180 מעלות למשך רבע שעה.
בהצלחה
Merav 🍰
*********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
תגובות