top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

דג סלמון עם גמבות צבעוניות, פטריות ועגבניות שרי - מירב מלכה

דג סלמון עם גמבות צבעוניות, פטריות ועגבניות שרי - מירב מלכה


לאחר ניקוי הדג


יש לקצוץ:

*1 גמבה

*1פלפל חריף

*בטטה פרוסות דקות

*1 שיפקה קטן מיובש

*צרור פטרוזליה

*4 שיני שום


*לשמן את הדג בשמן זית בנדיבות ולהניח בתבנית

לפזר מעל קוביות נטורינה בטעם חמאה.


לתבל ב:

*פלפל שחור גרוס

*מלח

*להוסיף לתבנית רבע כוס מים

לפזר מעל הדג את תערובת הפלפלים,הבטטות ,הגמבות והשום

ומסביב את הפטריות והעגבניות שרי


להכניס לתנור שחומם קודם על °180 מעלות למשך רבע שעה.


בהצלחה

Merav 🍰


*********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽

.









פוסטים אחרונים

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
bottom of page