דונאטס - מירב מלכה
3 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
1 ביצה
רבע כוס סוכר
חצי כוס חלב 50 גרם חמאה רכה
חצי כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
ללוש עד שמתקבל בצק רך ונעים .
ליצור עיגולים יפים על תבנית לכסות ולהתפיח עד שהבצק מכפיל את הנפח שלו.
לטגן בשמן עמוק ולצפות בגנאש.
לגנאש:
להמיס -
40 מל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד לבן
אפשר להוסיף צבע מאכל לשוקולד ומעל הגנאש לפזר כל תוספת שאוהבים.
בהצלחה
Merav🍰
*** ניתן לרכוש בחנות האתר גלגלת מצויינת להכנת הדונאטס, כאן בקישור -
Comments