top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תהשף הפשוט קובי פרידמן

דלעת יפנית ממולאת בקינואה עם פירות יבשים לראש השנה טבעוני ללא גלוטן

דלעת יפנית ממולאת בקינואה עם פירות יבשים לראש השנה טבעוני ללא גלוטן,לקחת 2 דלעות יפניות בקוטר 15 להוריד 2 ס"מ מהראש,לנקות מגרעינים,להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,למרוח שמן זית גם בפנים לפזר מעל מעט תבלין תימין יבש,להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה,למלא עם תערובת של קינואה ופירות יבשים להכניס לתנור לעוד 10 דקות ובתאבון.(להכין קינואה, להוסיף פירות יבשים עם סילן וקינמון, ההכנה לטגן עד הזהבה פלוס 4 בצלים ברבעי טבעות,להוסיף לבצלים 5 כפות סילון טבעי כפית וחצי קינמון חצי כפית פלפל שחור גרוס וכוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,להוסיף 200 ג"ר משמיש יבש חתוך לרבעים 200 ג"ר שזיפים מגולענים חתוכים לחצי 200 ג"ר אננס ללא תוספת סוכר חתוך למשולשים קטנים 200 ג"ר גזר הגמדים מבושל חתוך לטבעות קטנות 100 ג"ר חמוציות 100 ג"ר צימוקים בהירים 100 ג"ר צימוקים כהים לערבב לבשל על אש קטנה רבע שעה להניח ואו לערבב עם הקינואה ובתאבון.(אפשר כמובן להוסיף שקדים ואגוזים קלויים מעל בארוחה ללא ילדים קטנים((אפשר כמובן למלא עם כל מילוי

הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״

בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.

כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.

מענה מהיר וזמין על שאלות.

אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.

ובבלוג שלי באתר המלצה.

ובאינסטגרם. kobythesimplechef


11 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page