דלעת ערמונים במילוי עדשים ופטריות - מירב מלכה
המצרכים:
כוס עדשים שחורות מושרות למשך 10 שעות.
לשטוף היטב ולסנן מנוזלים.
חופן אגוזי מלך
צרור כוסברה
רבע כוס סילאן
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
לתערובת הפטריות והבצל:
לטגן
1 בצל קצוץ
סלסלת פטריות לקצוץ דק
מלח
פלפל שחור
הרכבת המנה:
במעבד מזון מניחים את העדשים השחורות
אגוזי מלך,כוסברה, סילאן ומתבלים במלח ופלפל שחור ואת תערובת הפטריות
טוחנים היטב את כל המרכיבים, עד לקבלת עיסה דביקה
הכניסו לגומה בדלעת ערמונים
לסיום:
לשמן תבנית בשמן זית ולהניח מעל את הדלעת ערמונים.
להכניס לתנור לאפיה של חצי שעה לפחות על 180°.
בהצלחה
Merav🍰
*******
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇
Comments