top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

דלעת ערמונים במילוי עדשים ופטריות - מירב מלכה

דלעת ערמונים במילוי עדשים ופטריות - מירב מלכה


המצרכים:

כוס עדשים שחורות מושרות למשך 10 שעות.

לשטוף היטב ולסנן מנוזלים.

חופן אגוזי מלך

צרור כוסברה

רבע כוס סילאן

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור


לתערובת הפטריות והבצל:

לטגן

1 בצל קצוץ

סלסלת פטריות לקצוץ דק

מלח

פלפל שחור


הרכבת המנה:

במעבד מזון מניחים את העדשים השחורות

אגוזי מלך,כוסברה, סילאן ומתבלים במלח ופלפל שחור ואת תערובת הפטריות

טוחנים היטב את כל המרכיבים, עד לקבלת עיסה דביקה

הכניסו לגומה בדלעת ערמונים


לסיום:

לשמן תבנית בשמן זית ולהניח מעל את הדלעת ערמונים.

להכניס לתנור לאפיה של חצי שעה לפחות על 180°.



בהצלחה

Merav🍰


*******

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇





פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page