top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

דלעת ערמונים במילוי פטריות ובצל, ברוטב צ'ילי – מירב מלכה

6 דלעת ערמונים לחצות לחצי לרוקן את הגרעינים.

למרוח עליהם: *כפית שמן זית *כפית רוטב צ'ילי *מעט פלפל שחור גרוס *ומלח.

ולהכניס לתנור לאפיה על 180 מעלות למשך חצי שעה


אופן ההכנה:

ללוש את חומרי הבצק ולהתפיח חצי שעה . ליצור כדור ולקרוץ בו גומה להניח בגומה קובית שוקולד ולגלגל בחזרה. לאפות על 200° מעלות למשך 20 דקות. בהצלחה









4 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page