הום פרייז פריך שכולם אוהבים - נועם זיגדון
כוס מדידה חד פעמית חמה
שימו לב
שמנת לבישול ולא שמנת מתוקה
6 תפוחי אדמה אדומים בינוניים
1 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1 כפית פלפל אדום יבש גרוס
1 בצל בנוני חתוך לקוביות קטנות
30 גרם חמאה או מחמאה
1/2 כוס שמנת לבישול
(או 1/2 כוס שמנת צמחית)
1 כף פפריקה מתוקה
¼ כפית פלפל שחור- לא חובה
¼ כף מלח
2 כפות שומשום
שמן - לטיגון
לקלף את תפוחי האדמה
ולחתוך לקוביות בנוניות
לטגן בשמן עד לקבלת גוון חום בהיר
להעביר למסננת
בסיר להשחים את הבצל עם החמאה
להוסיף את הצ'ילי והשמנת לבישול
לתבל
להביא לרתיחה
להכניס את קוביות תפוחי האדמה לתבנית חסינת אש
לצקת את הרוטב על לערבב
להכניס לתנור שחומם מראש על 180° כחצי שעה
לפזר מעל שומשום
באהבה נועם זיגדון
*********
מוצר מומלץ💥💥
קוצץ הירקות המקורי master slicer חובה בכל מטבח.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
Comments